Fotoreis Hongarije Tiszagyenda

Fotoreis Hongarije Tiszagyenda

Omdat de reis van vorig jaar naar Frankrijk een geweldige ervaring was, wilde ik dat in 2022 een mooi vervolg geven. Via Naturetalks kwam ik zo uit op een reis naar Hongarije.

Om te beginnen is de natuur in de omgeving van het Tisza meer geweldig. Het land is uitgestrekt en er is veel te bewonderen. De verblijfslocatie van deze reis is Puszta Eldorado. Een ware thuishaven voor natuurfotografen met als gastvrouw en gastheer Helen en George Streur.

Op Puszta Eldorado zijn al verschillende mooie locaties en in de directe nabijheid nog meer. Genoeg om je lange tijd te kunnen vermaken en mooie plaatjes te schieten. Uiteraard van de Scharrelaar, maar ook van andere fraaie soorten, zoals de Hop (op het terrein van Puszta Eldorado (!), de Koekoek, Draaihals, Zomertortel etc.

Het reisgezelschap bestond uit een zevental fotografen en een begeleider van Naturetalks, Herman van der Hart. Een zeer sympathieke groep, waardoor het verblijf een extra aangenaam accent had.

Wilt je zien wat ik zoal heb gefotografeerd? Klik dan op onderstaande link voor de hele reportage. Daarna wordt alles in het groot getoond door op 1 van de foto’s te klikken.

Naar het foto overzicht->

Meer informatie over de locatie van de fotoreis naar Hongarije->

Close Menu